Genellikle koyu renklerin mevsimi olan kış bu sezon tamamen farklı renklere kucak açıyor. Beyazın domine ettiği sokak stilleri ilk olarak göze çarparken sıklıkla kullanılan canlı renkler ve yumuşak pasteller bu soğuk havayı kırmamıza yardımcı oluyor. Eğer şimdiden sıcak havaları özleyenlerdenseniz yumuşak liladan canlandırıcı turuncuya günlük kombinlerinize biraz bahar havası katabilir ve bu renkleri kıyafetlerden aksesuarlara oldukça geniş bir alanda her zaman kullanabilirsiniz.

ZARİF LİLA

Pastel tonlar arasında en popüler seçimlerden biri olan lila diğer renklerle uyum için hareket eden en iyi alternatiflerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle palto veya montlarınızda bu yumuşak olduğu kadar zarif duran rengi kullanabilirsiniz.

SICAK SARI

Güneşten uzak kaldığımız günlerde stilinizde sarı renge yer vererek kendi ışıklı alanınızı oluşturabilirsiniz.

CANLI TURUNCU

Söz konusu sıcak renkler olduğu zaman canlı bir turuncu kadar modunuzu hızla değiştirebilen başka bir renk yoktur. Balıkçı yaka kazaklardan oversize hırkalara kombinasyonunuza dahil edeceğiniz turuncu bir detay gün boyu enerjinizi korumanıza da yardımcı olacaktır.

BEBE MAVİ

Özellikle mavinin en keyifli tonlarından biri olan bebek mavisini kullanarak en koyu renkler arasında bile ferah bir geçiş yaratabilirsiniz.

YENİ KIRMIZI

Yılbaşının vazgeçilmez rengi kırmızı hala popülerliğini korumaya devam ederken bu iddialı rengin nar çiçeği ya da bayrak kırmızısı dediğimiz daha sıcak tonlarını stilinize dahil ederek canlı bir görünüm yakalamanız mümkün.