Floral Desenler; İlkbahar/Yaz'ı müjdeleyen çiçekler bir mevsim klişesi olsa da 2023 podyumlarında taze bir görünüme kavuşuyor. Carolina Herrera'nın romantik desenlere sahip patchwork esintili straplez kesim elbisesi, İlkbahar/Yaz'a olan aşkı tazeliyor.
 
Holografi Sanatı; Tasarımlara üçüncü boyut ekleyen holografi sanatı, sıcak mevsimlerin içimizde uyandırdığı duyguları somutlaştırıyor. David Koma'nın 2023 İlkbahar/Yaz podyumunda yükselen holografik desenli çizmeler, spot ışıklarını üzerinde sevenlerin üniforması olmaya aday.
 
Anahtar Stil: Katmanlar ; "Modern zamanlarda prensesler nasıl görünürdü?" Molly Goddard'ın tasarım ilhamını bu sorgulayış mı oluşturdu -bilmiyoruz- ancak 2023 İlkbahar/Yaz podyumunda yükselen, modernize edilmiş katmanlar anahtar bir stil yaratmak için bayrağı devralıyor. 
 
Ezberbozan Siyah; Moda dünyasının favori rengi siyah, Versace'nin podyumunda cesur bir forma bürünerek parlaklık dozajını artırıyor. Ezberleri bozarak 2023 İlkbahar/Yaz mevsimine cilalı bir his veren, renk tonlarının en havalısı siyah için gardırobunuzda yer açın.
 
Dar Silüetler Geri Dönüşte; Dar silüetler uzun süredir 'modası geçmiş' kabul edilse de 2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında geri dönüşe sahne oluyor. Salvatore Ferragamo podyumunda öne çıkan, vücudu saran tulumlar, dar silüetler için yeni bir çağ başlatıyor.
 
Parlaklığı Artır!; 2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında parıldayan payetler, kristaller; yıldızlarla aydınlatılmış uzun yaz gecelerine selam veriyor. Stella McCartney'in parıltılı elbisesi zarafeti ve ihtişamı aynı paydada birleştiriyor. 
 
 
Söz Sahibi: Kobalt Mavisi; Uzun süredir trend listelerinde kendine yer bulamayan kobalt mavisi, 2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında söz sahibi olmayı başarıyor. Trendi uygulamaya nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, Jason Wu'nun podyumunda yer alan drape detaylı slip elbise ilk adımı atmanız için ilham vermeye hazır. 
 
ALINTIDIR…