Her ne kadar Pantone Renk Enstitüsü 2023’ün rengini Viva Magenta olarak açıklasa da favori trend belirleyicimiz TikTok soğuk kış günleri için bambaşka bir rengi öne çıkarmış durumda: Vanilya ve tonları! 

Estetik göründüğü kadar zahmetsiz görünümlere de olanak veren vanilya renk yelpazesi bu yıl hepimizi etkileyecek gibi görünüyor. Zira “Vanilya Girl” trendi, TikTok’ta etkileyici bir şekilde 98,9 milyon görüntülenme elde etmekle kalmadı, Google aramaları da yüzde 78 arttı. Bu görünüm, karakteri tepeden tırnağa beyaz giymeye adanmış Naomi Watts'lı suç dizisi The Watcher'da karşımıza çıkmanın yanı sıra J-Lo, Margot Robbie, Meghan Markle ve Selena Gomez gibi isimlerin de stil imzası niteliğinde.

Yağmur ile çamurun hâkim olduğu kış günlerinde beyaz ve tonlarını giyme konusunda önyargılarınız olabilir, haklısınız. Ancak yine de kış aylarını Vanilya Girl” trendine ayırmak için en azından kendinize bir şans verebilirsiniz. Tabii bir de ipucu: İster vanilya ister Viva Magenta olsun, tek renk giymek sabahları giyinmeyi çok daha kolay hale getiriyor.